Werkwijze

Een nieuwe website? Lees hier hoe wij dat aanpakken.

Stap 1 | Start!

De eerste stap is een vrijblijvende kennismaking. Wij gaan graag met je om de tafel om elkaar beter te leren kennen. Aan de hand van jouw wensen en ideeën stellen wij een passende offerte voor je op. Je kan ook digitaal een briefing geven dan stellen wij aan de hand daarvan een offerte op. Als je akkoord bent met de offerte gaan wij direct voor je aan de slag!

Stap 2 | Content aanleveren

Om goed van start te kunnen gaan ontvangen wij graag je materiaal. Dit zijn voornamelijk webteksten, logo's en foto's. Wij zijn ondertussen bezig met het maken van een passend design en zullen deze vullen met de door jou aangeleverde materialen. Heb je niet genoeg materiaal? Geen probleem, wij helpen je graag.

Stap 3 | Design & Demo

Wij bouwen een interactieve demoversie. Deze demo zal zo goed mogelijk bij jouw wensen aansluiten en gevuld zijn met jouw teksten en foto's. Volledig in de kleuren van je huisstijl. Al je gekozen modules zullen terug te vinden zijn in de demo.

Stap 4 | Controle & Feedback

Je krijgt van ons een linkje waar je de demoversie kunt bekijken. Hierna heb je de mogelijkheid feedback te geven en aan te geven waar deze nog aangepast moet worden. Dit kun je telefonisch, per mail of met een kopje koffie rustig bespreken met de webdesigner. Hierna gaan wij dit verwerken en pas wanneer je 100% tevreden bent gaan we naar de laatste fase.

Stap 5 | Eindontwerp & Lancering

Je website is af! In deze fase zullen wij de website nog verder optimaliseren zodat deze goed te vinden is, snel werkt en er geen bugs meer in zitten. Hierna zullen wij de website lanceren en ben je online te vinden! Wanneer je kiest voor Hosting & Support van Best Domein zullen wij je site altijd blijven updaten zodat deze veilig blijft. Ook maken wij back-ups zodat de site nooit verloren gaat. Je kunt voor support altijd bij ons terecht en wij zullen je helpen met al je vragen over je website.