Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op

Veel gestelde vragen

Wat zit er in het All In pakket?

Een complete website. Alles wat jij als ondernemer nodig hebt op je website. Je krijgt zo veel pagina’s als je wilt, opgemaakt in je eigen huisstijl, goed te lezen op ieder apparaat en goed vindbaar. Alle inbegrepen modules kun je zien bij modules.

Zijn er ook maandelijkse kosten?

Nee, niet verplicht. Je betaalt €699,- voor een nieuwe website. Wij raden wel aan om daarbij het Hosting & Support pakket te nemen voor €15,- per maand zodat jouw website altijd up-to-date is. Kijk voor verdere voordelen bij Hosting & Support.

Hoeveel pagina's zitten er in het All In pakket?

Zo veel als je wilt. In het All-in pakket kun je onbeperkt pagina’s aanmaken.

Kan ik gespreid betalen?

Ja dat mag. Mocht je het bedrag niet in één keer kunnen betalen vraag dan om gespreid te betalen, zonder extra kosten in 3 termijnen.

Kan ik mijn domeinnaam behouden?

Natuurlijk. Als je al een domeinnaam hebt kunnen wij deze voor je verhuizen als je kiest voor het Hosting & Support pakket.

Is mijn website ook voor mobiel?

Uiteraard. Je website is responsive. Dit betekent dat je website zich aanpast aan het scherm formaat. Zo is deze op ieder apparaat en op ieder scherm uitstekend te gebruiken.

Kan ik zelf mijn site onderhouden?

Ja. Als jij aangeeft het onderhoud zelf te willen doen leggen wij je graag uit hoe je dit het beste kunt doen.

Hoe snel staat mijn website online?

Zodra wij een akkoord van jou ontvangen gaan wij direct aan de slag. Als jij je content snel aanlevert streven wij erna binnen twee weken je site online te hebben.

Kan ik mijn e-mailadressen houden?

Zeker! Wij begrijpen dat e-mail belangrijk voor je is. Wanneer je het Hosting & Support pakket kiest zorgen wij dat je je e-mail kunt gebruiken. Je moet alleen je servergegevens even vernieuwen.

Wordt mijn website goed gevonden?

Jazeker! Wij zorgen ervoor dat Google en andere zoekmachines je site zo goed mogelijk vinden en zo hoog mogelijk ranken.

Heb je nog andere vragen?

Je kunt bij ons altijd terecht met je vragen. Stel je vraag via het contactformulier.