All in website

Als geen ander weten wij hoe belangrijk het is om als bedrijf of onderneming een goede website te hebben. Een goede website is meer dan een mooi plaatje. Wij hebben de juiste kennis in huis om voor jou een moderne en gebruiksvriendelijke website te ontwikkelen op basis van jouw wensen en ideeën.

Best Domein ontwikkelt websites die op ieder apparaat goed te lezen en te gebruiken zijn. Daarnaast zorgen wij dat je website een goede structuur heeft waardoor je bezoekers je website als gebruiksvriendelijk ervaren. Natuurlijk is het ook van groot belang dat je website goed gevonden wordt. Best Domein maakt je website altijd zoekmachine vriendelijk zodat je website zo hoog mogelijk ik de zoekresultaten zal worden weergegeven.

*Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW

All In Pakket

Een complete website

Met ons all in websitepakket krijg je een complete website. Deze website bevat alle modules die jij nodig hebt zoals fotoalbums, contactformulieren, een slider en nog veel meer. Bekijk alle inbegrepen modules hier.

Responsive

Gebruiksvriendelijkheid is van groot belang bij jouw website om jouw klanten een fijne ervaring te geven. Hierom maken wij je nieuwe website altijd responsive zodat deze perfect werkt op een smartphone, tablet en pc.

Snel online

Wij zetten je site online als jij 100% tevreden bent. Wanneer je een website aanvraagt bij Best Domein streven wij ernaar om deze binnen twee weken online te hebben. 

Professionele uitstraling

Een website is een online visitekaartje voor jouw bedrijf. Het is vaak een eerste indruk. Deze moet natuurlijk perfect zijn. Door goed design te combineren met duidelijke structuren ziet je nieuwe website er professioneel uit.

MKB Geschikt

100%

Tijdelijk voor maar €749,-

One Page Pakket

Is het All In pakket wat te ambitieus voor jou? Dan kun je kiezen voor het One Page pakket. 

1 pagina

Slider

Responsive

Formulier

Snel online

Tijdelijk voor maar  €499,-

Hosting & Support

Best Domein kan ook je website in beheer houden. Zo kunnen wij je altijd snel de service bieden die je nodig hebt voor jouw website.

Hosting

.nl domeinnaam

SSL beveiliging

Backups & Updates

Technisch support

 €15,- per maand