Extra Diensten

Wat wij van Best Domein nog meer kunnen

Logo & Huisstijl

Vanaf €125,-

De uitstraling van je bedrijf begint bij een logo. Het je nog geen professioneel logo? Best Domein ontwerpt een logo op maat voor jouw bedrijf. Wil je daar ook visitekaartjes en ander promotiedrukwerk bij? Dat kan! Neem hiervoor contact met ons op.


SSL Certificaat

€99,- per jaar

Een veilige website wordt gewaardeerd, zowel door je klanten als door Google. Met een SSL certificaat is je website veilig. En Google zal je website ook nog is beter ranken.


Hosting & Support

€15,- per maand

Best Domein kan ook je website in beheer houden. Zo kunnen wij je altijd snel de service bieden die je nodig hebt voor jouw website. Wij regelen je hosting, domeinnaam, e-mail, back-ups en updates. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor support en helpen wij je als je er even niet uitkomt.


Online Marketing

Vanaf €99,-

Adverteren kan op een hele hoop manieren. Wil jij nog beter gevonden worden door middel van advertenties op bijvoorbeeld Facebook of Google? Best Domein maakt voor jou een passende strategie.


Bedrijfsfotografie

€75,- per uur

Een goede website valt of staat met goede fotografie. Eén foto zegt meer dan 1000 woorden. Heb je geen bedrijfsfoto’s voor op je nieuwe website? Vraag Best Domein naar de mogelijkheden.


Webteksten schrijven

Vanaf €349,-

Het schrijven van teksten voor op je nieuwe website is vaak een hele klus. En dan moeten ze ook nog zoekmachinevriendelijk zijn. Kom jij er niet uit? Laat Best Domein je helpen met de teksten voor op je nieuwe website.